Sudjelovanje na 28. Međužupanijskom natjecanju sjevernog Jadrana u podvodnom ribolovu

Natjecanje se održalo na Krku u subotu  11. srpnja 2020. godine i trajalo je pet uzastopnih sati. Područje natjecanja su bili glavna Uvala Krušija i punta Krnjacol na Plavniku, uvala Konobe i punta Bracol na Krku, uključujući otoke Mali Plavnik, Kormat, Galun, te plićine But, Negrit, Kormat i Liban.

 Domaćin natjecanja je bio ŠRD LUBEN Rijeka, a organizator Savez za sportski ribolov na moru Primorsko-goranske županije.

Pravo natjecanja imali su članovi ribolovnih udruga iz Istarske, Primorsko-goranske, Ličko-senjske i Zagrebačke županije. Natjecatelji su se mogli natjecati pod uvjetom da su sudjelovali na klupskom natjecanju u podvodnom ribolovu za 2020. godinu i da su registrirani za tekuću godinu.

Verifikacija natjecatelja i pratioca održala se u petak , 10. srpnja 2020. godine u marini Punat i započela je u 18:00 sati.

Iz kluba SRK Erik Radin za međužupanijsko natjecanje sudjelovali su: Roberto Mastromauro, Mario Dodici, Marko Vujičić i Robert Cafolla.

Na državno pojedinačno natjecanje u Puli kvalificirali su se Roberto Mastromauro s devetim plasmanom i Mario Dodici s jedanaestim plasmanom. 

Devet prvoplasiranih pojedinaca s ovog natjecanja, koji nemaju status kategornika, stječu pravo natjecanja na pojedinačnom državnom natjecanju u podvodnom ribolovu koje će se održati u Puli.

Zahvaljujemo se organizatoru i domaćinu.

Posted in Klub SRK Erik Radin and tagged , .